Informacije

Proizvođači

Specijalna ponuda

No special products at this time.

BINAUTO DOO je ovlašćena prodavnica THULE opreme. Naše višegodišnje iskusto u radu sa THULE proizvodima je impresioniralo upravni odbor THULE grupacije za istočnu Evropu i dodelilo nam ovu prestižnu licencu. U našoj ponudi nudimo kompletnu uslugu: prodaja, montaža, servisiranje, popravka, reklamacije i pružanje validnih i preciznih informacija. Za one koji se prvi put susreću sa THULE proizvodima u našoj opnudi imamo: krovne nosače, krovne kutije, nosače bicikala, nosače skija i ostalu propratnu opremu. Sve naše proizvode možete naći na ovom sajtu u kategoriji THULE proizvodi, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja ne ustručavajte se da pitate jer mi sigurno imamo odgovor. Za one koji nisu sigurni u kvalitet i komfor koji pruža THULE nudimo iznajmljivanje THULE nosača i kofera tako da za malo potrošenih para možete putovati sa uživanjem.

Pored THULE opreme, kako bismo odgovorili na sva Vaše zahteve, imamo i CAM proizvode. CAM je italijanski brend koji se bavi proizvodnjom krovnih nosača i dodatne opreme za automobile. Kvalitet ovih proizvoda je dosta manji u odnosu na THULE ali je cena dosta pristušačnija našem tržištu i uslovima krajnjih korisnika. Takođe uz prodaju nudimo i usluge montaže, isporuke, servisiranje itd.

Vođeni iskustvom koje imamo u prodaji visoko kvalitetne robe, u našu ponudu smo ubacili:

PATOSNICE CARRERA i MONZA

Tipske patosnice CARRERA proizvedene su od vrhunskog belgijskog velura u tafting 450gr. kvalitetu. Ojačana odozdo nepromočivom i izuzetno otpornom podlogom od tehničkog materijala koji održava formu i sprečava proklizavanje, Carrera patosnica predstavlja vrhunski proizvog ovog tipa. Tipske patosnice Monza proizvedene su od 250gr. taftovanog velura sa podlogom od tehničkog materijala.

Patosnice su opremljene originalnim klik-kopčama za čvrstu montažu na pod automobila. U slučaju da vaše vozilo nema podni klik-klin, uz kupljenu  patosnicu dobijate set spreman za brzu montažu! Ivica patosnice radi se u tri boje po izboru - crno, crveno i plavo.Osnovni tafting materijal može se poručiti u crnoj, antracit, sivoj i bež boji. Patosnice se za odredjene marke proizode sa amblemom vozila. Za velike kupce, patosnicu možemo proizvesti i sa logotipom poručioca.

PRESVLAKE LINEA

LINEA je tipska autopresvlaka modelirana da upotpuni enterijer Vašeg vozila diskretnom linijom originalnosti i savršenog izgleda. Koristite je da zaštitie sedišta Vašeg automobila od prašine, vremena i habanja. Dezeni su birani tako da autopresvlaka Linea svojim dizajnom ne promeni ništa od unutrašnjeg ambijenta Vašeg automobila. Samo će ga oplemeniti i učiniti ugodnijim. Postojanost naših materijala učiniće da bez obzira na vreme i vremenske uslove, sedišta Vašeg vozila ostanu nova. Svaka garnitura naših presvlaka u potpunosti svojim delovima odgovara modelu opreme vozila za koji je namenjena. U svakom našem pakovanju postoji uputstvo za montažu auto presvlake i važne napomene za montažu kod modala gde je komplikovana montaža.

ALUMINIJUMSKE FELNE

Aluminijumske felne svetski poznatih proizvođača koji proizvode felne za fabrike automobila kao što su BMW, AUID, RENO, FERRARI itd. Brendovi iz ALCAR grupacije AEZ, OZ,DOTZ, DEZTENT i ENZO su brendovi koji u potpunosti mogu zadovoljiti sve Vaše krriterijume. Bilo da kupujete felne zbog neophodnosti bilo da kupujete felne zbog estetike u ponudi imamo sve modele koji su zastupljeni na tržištu, a pri tome smo najpovoljniji u celoj Srbiji.