Informacije

Proizvođači

Specijalna ponuda

No special products at this time.

Thule Srbija

BINAUTO d.o.o. je ovlašćena radnja za prodaju, servisiranje i popravku Thule opreme. Thule je renomirana svetska kompanija koja je prisutna na tržištu više od 70godina. Sa svojim timom inženjera projektuju izuzetno kvalitetne proizvode koji su vezani za auto industriju, dok se kao novitet od ove godine pojavljuju proizvodi koji su vezani za sport i rekreaciju. Thule Srbija je projekat koji je još uvek na samom početku, a mi smo ti koji će zajedno sa Thule proizvodima uvesti Vas u novi svet. Mi se vodimo definicijom "Ponesite svoj život sa sobom", a upotrebom Thule krovnih nosača ova definicija postaje deo života. Krovni nosači su osnova na koju se dalje kupuju ostali proizvodi koji su  Vam potrebni. Thule krovni nosači su ubedljivo najkvalitetniji i najbolji koje možete pronaći na svetskom tržištu. Svako od nas smatra da odmor i putovanje predstavlja najlepši period u godini, a sa Thule proizvodima taj period će biti za još jedan nivo lepši.

Svetski priznata i poznata kompanija kao što je Thule mora da prati sve trendove. A zdrav način života je svakako jedan od najzastupljenijih. Ljudi koji se profesionalno ne bave sportom uživaju da slobodno vreme provode u rekreaciji. Bilo kojim vidom rekreacije da se bavite, svakako Vam je neophodna oprema. Koliko god opreme da je potrebno uz Thule sportske torbe ćete moći da ponesete sve od opreme i još neke dodatne stvari. U svetu brzog života dobra organizacija može da uštedi dosta vremena i stresa. Tako da pored sportskih torbi u ponudi se nalaze i Thule rančevi kojii će Vam pomoći da svakodnevno pri ruci imate sve neophodne stvari koje su spakovane tako da su uvek bezbedne u transportu i veoma dobro organizovane.

U našoj ponudi se nalazi i širok asortiman ostale auto opreme, koja će Vam učiniti svako putovanje dosta lakšim i prijatnijim nego što je to bilo do sada.

Thule Srbija

Sve kategorije možete pronaći na sledećim linkovima:

krovni nosači, lanci za sneg, nosaci skija, sportske i putne torbe i rančevi, krovni koferi